شاید شنیده باشید که سپاسگزاری موجب ابتلابه سرطان می شود خواه پیشرفت آن را سریع العمل پر حرارت می درنگ. از چندی شمارش این گفته قانون دان است. در ادامه به این روانی می پردازیم که مصرف شکر چه تأثیری روی ابتلابه سرطان و پیشرفت آن دارد و باید چه نکاتی را درون رژیم غذایی خود داخل رویت داشته باشیم. حتما بخوانید:پیشگیری از سرطان با کاربرد ۱۳ خوراکی سالمفولیک اسید؛ ۱۷ ماده غذایی برای پیشگیری از عطارد و نقص عضو نوزادراههای پیشگیری از عطارد چیست؟
هریک از سلول های بدن بخاطر تولید انرژی از قندخون (گلوکز) مصرف می کنند. ولی سلول های سرطان زا حدود ۲۰۰ طبق بیشتر از سلول های طبیعی و سالم گلوکز مصرف می کنند. گلوکز مصرفی در تومورهایی که در سلول های نازک و مسطح (پولکی شکل) جگر ها لباس می گیرند، حتی از این میزان نیز بیشتر است. این سلول ها به مقادیر متجاوز زیادی از قند حاجت دارند تا بتواند بنزین لازم برای نمو خود را تأمین کنند.
قند موردنیاز سلول های بدن فقط از دسرهای خوشمزه یا نوشیدنی های شکلاتی و شیرینی که کاربرد می کنید، تأمین نمی شود و غذاهایی که یومیه مصرف می کنید نیز دارای قند هستند. قند در موادغذایی زیر همچنین وجود دارد: میوه ها (فروکتوز) سبزیجات (گلوکز) محصولات لبنی (لاکتوز) کربوهیدرات ها مانند نان، پاستا و برنج
با متوقف کردن مصرف این موادغذایی چه اتقافی می افتد؟ آیا موجب کند شدن روند صعود عطارد می شود یا اصلا دستور نمی دهد که به عطارد مشغول شوید؟
تاکنون شواهد چندانی بوسیله دست نیامده است که علامت بدهد رژیم غذایی اندک قند یا ناچیز کربوهیدرات، احتمال ابتلابه سرطان را کاهش می دهد. البته یک استثناء حیات دارد و آن همچنین سرطان مری است. مری مجرایی است که گلو را به معده متصل می درنگ. اخیرا بررسی ای علامت داده است که کاربرد شکر و نوشیدنی های شیرین شده می تواند احتمال ابتلابه سرطان مری را تا ۷۰٪ خواه بیشتر افزایش دهد. آیا عامل اصلی، چاقی است؟
بسیاری از متخصصان و مؤسسه ها از جمله انجمن سرطان آمریکا (American Cancer Society) و مؤسسه ملی سرطان (National Cancer Institute) ظن نمی کنند که تشکر علت ابتلابه سرطان می شود. بوسیله گفتهٔ آنها بغرنج اصلی، چاقی است. سلول های چربی، پروتئین های التهابی را آزاد می کنند که آدیپوکین (adipokine) نام دارند. این پروتئین ها می توانند به DNA آسیب برسانند و در نهایت انگیزه ایجاد تومور شوند. هرچه سلول های چربی بیشتری داشته باشید، میزان این پروتئین ها نیز در بدن شما بیشتر خواهد بود. اضافه معادل یا چاقی، شما را در معرض ابتلابه دست کم ۱۳ نوع سرطان، از جمله سرطان سینه، سرطان کبد و سرطان روده ارشد قرار می دهد. آیا مقصر اصلی، شکر است؟
بعضی از متخصصان اعتقاد دارند که خود شکر جهت ابتلابه سرطان می شود، نه چاقی شاگرد از آن. یکی از این متخصصان، پژوهشگر ممتاز درون زمینهٔ سرطان، دکتر لوئیس کنتلی (Lewis Cantley)، مدیر مرکز سرطان Meyer در پزشکی وایل کرنل (Weill Cornell Medicine، واحد تحقیقات پزشکی و مدرسهٔ پزشکی دانشگاه کرنل) در نیویورک است.
کنتلی اعتقاد دارد که بعضی از سرطان ها بوسیله دلیل سطوح بالای انسولین خلق کردن می شوند. انسولین هورمونی است که میزان قند خون را کنترل می کند. او می گوید که پژوهش او نشان می دهد «بلندی بودن سطح انسولین می تواند انگیزه عطارد شود و آنچه سطح انسولین را بالا می برد، شکر است.» حکیم کنتلی بوسیله هیچ اسکناس شکر مصرف نمی کند، زیرا عقیده دارد که رابطهٔ میان سپاسگزاری و سرطان، فاحش و روشن است. چه موادغذایی ای مصرف کنیم؟
حتی اگر تفکر می کنید که شکر نمی تواند انگیزه سرطان شود، باز بی قراری بهتر است که شکر کمتری استفاده کنید. پژوهش ها نشان می دهد که حداکثر میزان مصرف روزانهٔ شکر تو نسوان ۶ ملاقه چای خوری و در مردان نیز ۹ قاشق چای خوری است. البته بیشتر انسان در امریکا حدود ۲۲ قاشق چای خوری در روز شکر استعمال می کنند؛ یعنی مصرف سپاس آنها در کشش سال حدود ۵۹ کیلوگرم است. کنتلی می گوید این یعنی بسیاری از آدم آمریکا همیشه سطح انسولین فوقانی دارند و این روند خطر ابتلابه سرطان درون آنها را بلندی می سرما.
دکتر Peiying Yang، پژوهشگر سرطان و استادیار در مرکز سرطان ام.دی. اندرسون (M.D. Anderson) تو هیوستون تگزاس نیز با این نظر موافق است. او می گوید: «به نظر من زیاد عجیب است که کاهش استعمال سپاس موجب کاهش مخاطره ابتلابه عطارد نشود. کاملا حساب دان است که مصرف قندهای افزوده شده ای متشابه مشروب ذرتِ (corn syrup) دارای فروکتوز بالا تو نوشیدنی های بدون الکل، چای های شیرین شده، نوشیدنی های ورزشی و موادغذایی فرآوری شده و همچنین شکلات ها، بیسکویت ها، بستنی و غلات صبحانهٔ شیرین شده را محدود کنیم.»
حکیم یانگ در پاسخ به این استفسار که آیا استعمال ثمر ها اشکالی ندارد (برای اینکه بسیاری از میوه ها فروکتوز بالایی دارند) می گوید: «مصرف میوه ها به عنوان بخشی از رژیم غذایی طبیعی اشکالی ندارد. ولی میزان استفاده میوه ها باید کمتر از سبزیجات باشد. اگر میزان کاربرد توصیه شدهٔ ثمر و سبزیجات، ۵ وعده داخل روز باشد، دست کمینه باید ۳ وعدهٔ آن شامل سبزیجات باشد.» مراقب چه مواردی باشیم؟
کنترل و پیگیری تمام قندی که استفاده می کنید، متجاوز شاق است. زیرا که قند در خوراکی هایی وجود دارد که هرگز انتظارش را ندارید، خوراکی هایی مانند سوپ، سس سالاد، اجبار بادام زمینی، ماست، سس کچاپ، سوپ مجرا دوسر فوری، شیر مغزها (متشابه شیر بادام) و هات داگ. تو بیشتر موارد روی برچسب این خوراکی ها حتی معروف از شکر (ساکاروز) نیز آورده نمی شود.
بیش از ۶۰ معروفیت بخاطر شکر و قند افزوده شده وجود دارد. بعضی از این معروفیت ها شبیه مالتوز، دکستروز و گلوکز به «اوز» ختم می شوند. به طور طاسی باید مراقب موارد زیر نیز باشید: شهد محصول شربت خواه انگبین ذرت، برنج و درخت افرا شیرینی ملاس (Molasses، عصاره ای غلیظ، تیره و چسبناک و محصولی جانبی در قضیه تهیهٔ سپاسگزاری از چغندرقند یا نیشکر) محلول غلیظ قندی دارویی یا شهد آگاوه (Agave)
ممکن است که این عسل ها سالم خیس از ساکاروز به نظر برسند، اما همهٔ آنها برای سلول های بدن صرفا شکر هستند. در امتداد بخوانید: راههای پیشگیری از سرطان چیست؟
مقالات صوتی مجموعه صوتی رژیم و تناسب اندام با نکات ورزشی و تغذیه ای این مجموعه، اندامی متناسب و جذاب داشته باشید.
17000تومان 14000تومان مشاهده محصول
هریک از سلول های بدن بخاطر تولید انرژی از قندخون (گلوکز) مصرف می کنند. ولی سلول های سرطان زا حدود ۲۰۰ طبق بیشتر از سلول های طبیعی و سالم گلوکز مصرف می کنند. گلوکز مصرفی در تومورهایی که در سلول های نازک و مسطح (پولکی شکل) جگر ها لباس می گیرند، حتی از این میزان نیز بیشتر است. این سلول ها به مقادیر متجاوز زیادی از قند حاجت دارند تا بتواند بنزین لازم برای نمو خود را تأمین کنند.
قند موردنیاز سلول های بدن فقط از دسرهای خوشمزه یا نوشیدنی های شکلاتی و شیرینی که کاربرد می کنید، تأمین نمی شود و غذاهایی که یومیه مصرف می کنید نیز دارای قند هستند. قند در موادغذایی زیر همچنین وجود دارد: میوه ها (فروکتوز) سبزیجات (گلوکز) محصولات لبنی (لاکتوز) کربوهیدرات ها مانند نان، پاستا و برنج
با متوقف کردن مصرف این موادغذایی چه اتقافی می افتد؟ آیا موجب کند شدن روند صعود عطارد می شود یا اصلا دستور نمی دهد که به عطارد مشغول شوید؟
تاکنون شواهد چندانی بوسیله دست نیامده است که علامت بدهد رژیم غذایی اندک قند یا ناچیز کربوهیدرات، احتمال ابتلابه سرطان را کاهش می دهد. البته یک استثناء حیات دارد و آن همچنین سرطان مری است. مری مجرایی است که گلو را به معده متصل می درنگ. اخیرا بررسی ای علامت داده است که کاربرد شکر و نوشیدنی های شیرین شده می تواند احتمال ابتلابه سرطان مری را تا ۷۰٪ خواه بیشتر افزایش دهد. آیا عامل اصلی، چاقی است؟
بسیاری از متخصصان و مؤسسه ها از جمله انجمن سرطان آمریکا (American Cancer Society) و مؤسسه ملی سرطان (National Cancer Institute) ظن نمی کنند که تشکر علت ابتلابه سرطان می شود. بوسیله گفتهٔ آنها بغرنج اصلی، چاقی است. سلول های چربی، پروتئین های التهابی را آزاد می کنند که آدیپوکین (adipokine) نام دارند. این پروتئین ها می توانند به DNA آسیب برسانند و در نهایت انگیزه ایجاد تومور شوند. هرچه سلول های چربی بیشتری داشته باشید، میزان این پروتئین ها نیز در بدن شما بیشتر خواهد بود. اضافه معادل یا چاقی، شما را در معرض ابتلابه دست کم ۱۳ نوع سرطان، از جمله سرطان سینه، سرطان کبد و سرطان روده ارشد قرار می دهد. آیا مقصر اصلی، شکر است؟
بعضی از متخصصان اعتقاد دارند که خود شکر جهت ابتلابه سرطان می شود، نه چاقی شاگرد از آن. یکی از این متخصصان، پژوهشگر ممتاز درون زمینهٔ سرطان، دکتر لوئیس کنتلی (Lewis Cantley)، مدیر مرکز سرطان Meyer در پزشکی وایل کرنل (Weill Cornell Medicine، واحد تحقیقات پزشکی و مدرسهٔ پزشکی دانشگاه کرنل) در نیویورک است.
کنتلی اعتقاد دارد که بعضی از سرطان ها بوسیله دلیل سطوح بالای انسولین خلق کردن می شوند. انسولین هورمونی است که میزان قند خون را کنترل می کند. او می گوید که پژوهش او نشان می دهد «بلندی بودن سطح انسولین می تواند انگیزه عطارد شود و آنچه سطح انسولین را بالا می برد، شکر است.» حکیم کنتلی بوسیله هیچ اسکناس شکر مصرف نمی کند، زیرا عقیده دارد که رابطهٔ میان سپاسگزاری و سرطان، فاحش و روشن است. چه موادغذایی ای مصرف کنیم؟
حتی اگر تفکر می کنید که شکر نمی تواند انگیزه سرطان شود، باز بی قراری بهتر است که شکر کمتری استفاده کنید. پژوهش ها نشان می دهد که حداکثر میزان مصرف روزانهٔ شکر تو نسوان ۶ ملاقه چای خوری و در مردان نیز ۹ قاشق چای خوری است. البته بیشتر انسان در امریکا حدود ۲۲ قاشق چای خوری در روز شکر استعمال می کنند؛ یعنی مصرف سپاس آنها در کشش سال حدود ۵۹ کیلوگرم است. کنتلی می گوید این یعنی بسیاری از آدم آمریکا همیشه سطح انسولین فوقانی دارند و این روند خطر ابتلابه سرطان درون آنها را بلندی می سرما.
دکتر Peiying Yang، پژوهشگر سرطان و استادیار در مرکز سرطان ام.دی. اندرسون (M.D. Anderson) تو هیوستون تگزاس نیز با این نظر موافق است. او می گوید: «به نظر من زیاد عجیب است که کاهش استعمال سپاس موجب کاهش مخاطره ابتلابه عطارد نشود. کاملا حساب دان است که مصرف قندهای افزوده شده ای متشابه مشروب ذرتِ (corn syrup) دارای فروکتوز بالا تو نوشیدنی های بدون الکل، چای های شیرین شده، نوشیدنی های ورزشی و موادغذایی فرآوری شده و همچنین شکلات ها، بیسکویت ها، بستنی و غلات صبحانهٔ شیرین شده را محدود کنیم.»
حکیم یانگ در پاسخ به این استفسار که آیا استعمال ثمر ها اشکالی ندارد (برای اینکه بسیاری از میوه ها فروکتوز بالایی دارند) می گوید: «مصرف میوه ها به عنوان بخشی از رژیم غذایی طبیعی اشکالی ندارد. ولی میزان استفاده میوه ها باید کمتر از سبزیجات باشد. اگر میزان کاربرد توصیه شدهٔ ثمر و سبزیجات، ۵ وعده داخل روز باشد، دست کمینه باید ۳ وعدهٔ آن شامل سبزیجات باشد.» مراقب چه مواردی باشیم؟
کنترل و پیگیری تمام قندی که استفاده می کنید، متجاوز شاق است. زیرا که قند در خوراکی هایی وجود دارد که هرگز انتظارش را ندارید، خوراکی هایی مانند سوپ، سس سالاد، اجبار بادام زمینی، ماست، سس کچاپ، سوپ مجرا دوسر فوری، شیر مغزها (متشابه شیر بادام) و هات داگ. تو بیشتر موارد روی برچسب این خوراکی ها حتی معروف از شکر (ساکاروز) نیز آورده نمی شود.
بیش از ۶۰ معروفیت بخاطر شکر و قند افزوده شده وجود دارد. بعضی از این معروفیت ها شبیه مالتوز، دکستروز و گلوکز به «اوز» ختم می شوند. به طور طاسی باید مراقب موارد زیر نیز باشید: شهد محصول شربت خواه انگبین ذرت، برنج و درخت افرا شیرینی ملاس (Molasses، عصاره ای غلیظ، تیره و چسبناک و محصولی جانبی در قضیه تهیهٔ سپاسگزاری از چغندرقند یا نیشکر) محلول غلیظ قندی دارویی یا شهد آگاوه (Agave)
ممکن است که این عسل ها سالم خیس از ساکاروز به نظر برسند، اما همهٔ آنها برای سلول های بدن صرفا شکر هستند. در امتداد بخوانید: راههای پیشگیری از سرطان چیست؟
مقالات صوتی مجموعه صوتی رژیم و تناسب اندام با نکات ورزشی و تغذیه ای این مجموعه، اندامی متناسب و جذاب داشته باشید.
17000تومان 14000تومان مشاهده محصول
- ۹۸/۰۲/۲۶